visie

Bij ons krijg je meer dan een plan.

Wij geloven dat je als onderneming echt nog het verschil kunt maken met het investeren in een inspirerende, motiverende werkruimte.

Wij creëren de ideale werkplaats met respect voor zowel bedrijf, collega’s als het individu. Vanuit onze unieke, eigen methodiek gaan wij samen met onze klant op zoek naar wat jouw bedrijf nu precies aantrekkelijk maakt als werkgever. Dit onderscheidend vermogen, deze belofte of jouw EVP (employer value proposition) vertalen wij in een unieke blueprint die de ideale werkplaats representeert voor jou en jouw medewerkers.

Het uitdragen van jouw unieke DNA, jouw waarden zorgt niet alleen voor het aantrekken van de juiste medewerkers, maar zorgt er bovendien voor dat je de geknipte mensen kunt behouden. Wij geloven dat onze aanpak resulteert in een inspirerende ruimte die mee bijdraagt aan een hogere productiviteit en minder absenteïsme.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Hierin bepalen we niet alleen samen de scope, maar ook de ambities van de onderneming. Vervolgens gaan we aan de slag met een fijne en originele assessment voor de medewerkers, want uiteindelijk draait het om de beleving van de eigen medewerkers en het creëren van ambassadeurs. We vullen nog aan met een happiness enquête en een imago-audit om de gewenste perceptie te detecteren.

Naast architecten zijn wij ook employee experience experts en het is net vanuit die toegevoegde waarde dat wij het verschil maken.

Bij ons krijg je dus meer. Want naast het ontwerp leveren wij een rapport af die het werkelijke DNA van de onderneming in kaart brengt. Met deze insights kan ook jij meteen mee aan de slag en deze vertalen naar HR-, marketing- of klantenbeleid.

Heb je dus nood aan visie en een inspirerende ruimte die meteen ook zorgt voor rendement? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Cobras container

"COBRAS wil de werkplekken van de toekomst ontwikkelen. In het kader van een Great place to Work zochten ze me op. Ik ben geraakt door hun passie, vakkennis en idealisme!"

Wouter Torfs

ons team

Cobras team
jelle vandecasteele foto

jelle
vandecasteele

Founder / Inspirator
jelle@cobras.be

tom vandendriessche foto

tom
vandendriessche

Concept Designer
tom@cobras.be

nora
naessens

Technical Designer
nora@cobras.be

sarah
bollaert

Visual Designer
sarah@cobras.be

Evy
Verhoye

Technical Designer
evy@cobras.be

Charlotte
Deschrijver

Sales Talent
charlotte@cobras.be

Jana
Costers

Employee Engagement Specialist
jana@cobras.be

Stay tuned for more!
We are working on a new website….
Coming soon!

contactget in touch!

Stijn Streuvelslaan 45 (Site Muster)
B-8501 Heule (Kortrijk)
+32(0)486 51 15 56
info@cobras.be
BE 0508.765.889

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info

cookies accepteren