Nieuwbouw opgetrokken met deels oude materialen

2017

deel dit project

Private Farmhouse visual

Deze landelijk gelegen hoeve was na zeven jaar toe aan een opfrisbeurt. Op deze manier kwam alles weer terug in balans. Zowel van binnen een plaatje, als buiten. Het zwembad in de tuin werd betrokken bij de woning en sluit naadloos aan bij de uitstraling van het geheel.

In de tuin er is ook nog een natuurlijke vijver. Deze twee waterpartijen vullen de woning op de juiste punten aan. De strakke lijnen van het zwembad zijn in mooi contrast met de hoffelijke, romantische lage beplanting.

Op het kavel staan drie gebouwen; het hoofdgebouw en twee bijgebouwen. Eén van de bijgebouwen heeft een bijzondere functie. Hier is namelijk een speciale wijnkamer met grote wijnkast gebouwd. Daarnaast is er ook nog een bargedeelte met bijkeuken geplaatst om de ervaring helemaal compleet te maken. Niks ontbreekt meer wanneer er vrienden of familie langs komen om een gezellige avond te beleven.

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info

cookies accepteren